NEOTin toimittama diesel on korkealaatuista dieselöljyä, joka soveltuu Suomen vaihteleviin olosuhteisiin. Dieselit sisältävät vaahtoamista estäviä, voitelevia ja korroosiolta suojaavia komponentteja, jotka varmistavat tuotteen turvallisen käytön kaikissa dieselkäyttöisissä henkilöauto- ja ammattiliikenteen moottoreissa.

Toimitamme kylmänkestoltaan neljää eri dieselöljyä

NEOT diesel -10/-20 on jakelussa kesäkaudella ja sen alin käyttölämpötila on -20 astetta. Parempi kylmänkesto tarjoaa kesälaatuiselle tuotteelle pidemmän käyttökauden.

Talvikaudella jakelussa ovat NEOT diesel -25/-35, NEOT diesel -30/-38 sekä NEOT diesel -29/-34. NEOT diesel -25/-35 soveltuu lähes kaikkiin Suomen talvioloihin, sillä sen käytettävyys säilyy aina -35 asteeseen saakka.  NEOT diesel -30/-38 on pohjoisimman Suomen talvidiesel, jossa käytettävyys säilyy aina -38 asteeseen saakka. NEOT diesel -29/-34 käytettävyys on aina -34 asteeseen saakka. Tarjoamme myös arktista dieseliä, joka soveltuu erityisen hyvin Pohjois-Suomen kylmiin olosuhteisiin.

NEOT-dieseleistä on saatavilla myös Premium-lisäaineistetut laadut.

Diesel-tuotelaadut (samepiste/suodatettavuus)

  • NEOT diesel -10/-20, NEOT diesel -10/-20 Premium
  • NEOT diesel -25/-35, NEOT diesel -25/-35 Premium
  • NEOT diesel -30/-38, NEOT diesel -30/-38 Premium
  • NEOT diesel -29/-34

Samepiste on alin lämpötila, jossa polttoainetta saa varastoida.
Suodatettavuus on alin käyttölämpötila eli lämpötila, jossa hyvin huollettu ja asianmukaisesti rakennettu ajoneuvo vielä toimii ongelmitta.

Tutustu tuote- ja käyttöturvallisuustiedotteisiin: dieselit